PLATF9RM | Co-working & Office Space in Brighton & Hove

We helped We Like Today to formulate their vision on Platf9rm’s co-working space

This was our second time working together with the great architectural team whose approach is always something out of the box. Or better to say: A “box inside the box,” as putting a mass inside another one seems to be a reoccurring motif in their design linguistics.

We love the brutalist environment, where the vast existing concrete space is finely divided and arranged by the plywood structured main meeting room planned in the middle.
.
CONTRIBUTION
Rendering Architectural Interior Visualizations
.
CREDITS
Botond SASS CG Director
.
PARTNERS
Architect | Nathan Zaver, We Like Today
Client | Platf9rm

architectural visualization:

Category: Blogda_dkde_chen_ushu_huimageLanguagenl_benl_nlPortfolio

Share This: